Mühendislik Fakültesi
Gıda Mühendisliği Bölümü Bölüm Bşk.
Çalışma Alanları : Gıda Mikrobiyolojisi, Gıda Teknolojileri, Gıda Hijyeni ve Üretimi
Gıda Mühendisliği Bölümü
Çalışma Alanları : Gıda Teknolojileri, Temel İşlemler, Gıda Mikrobiyolojisi
Çalışma Alanları : Gıda Teknolojileri, Temel İşlemler, Gıda Bilimi
Çalışma Alanları : Gıda Kimyası, Meyve-Sebze Teknolojisi, Gıda Bilimi
Çalışma Alanları : Süt Teknolojisi, Gıda Mikrobiyolojisi, Gıda Bilimi
Çalışma Alanları : Süt ve süt ürünleri, Süt mikrobiyolojisi, Gıda mikrobiyolojisi
Çalışma Alanları : Gıda ve Beslenme Bilimi, Bioaktif Bileşenler, Vasküler ve Kognitif Fonksyion
Çalışma Alanları : Gıda ve Beslenme Bilimi, Biyoistatistik, Kardiyo ve Metabolik Hastalıklar
Çalışma Alanları : Bitki Bazlı protein ekstrasiyonu, Yenilikçi Gıda İşleme Teknikleri, Elektrik Alan Tabanlı Ayırma Prosesleri