Akademik Kadro

Doç. Dr. Sinan UZUNLU

Mühendislik Fakültesi

Gıda Mühendisliği Bölümü Bölüm Bşk.

Çalışma Alanları : Gıda Mikrobiyolojisi, Gıda Teknolojileri, Gıda Hijyeni ve Üretimi

  • 0(242) 510 60 60 / 2551
  • sinan.uzunlu@alanya.edu.tr
Doç. Dr. Manolya Eser ÖNER

Mühendislik Fakültesi

Gıda Mühendisliği Bölümü

Çalışma Alanları : Gıda Teknolojileri, Temel İşlemler, Gıda Mikrobiyolojisi

  • 0(242) 510 60 60 / 2590
  • manolya.oner@alanya.edu.tr
Doç. Dr. Tuğba AKTAR KÜÇÜKASLAN

Mühendislik Fakültesi

Gıda Mühendisliği Bölümü

Çalışma Alanları : Gıda Teknolojileri, Temel İşlemler, Gıda Bilimi

  • 0(242) 510 60 60 / 2533
  • tugba.aktar@alanya.edu.tr
Doç. Dr. Gamze TOYDEMİR ŞEN

Mühendislik Fakültesi

Gıda Mühendisliği Bölümü

Çalışma Alanları : Gıda Kimyası, Meyve-Sebze Teknolojisi, Gıda Bilimi

  • 0(242) 510 60 60 / 2536
  • gamze.toydemir@alanya.edu.tr
Dr. Öğr. Üyesi Ziba GÜLEY

Mühendislik Fakültesi

Gıda Mühendisliği Bölümü

Çalışma Alanları : Süt Teknolojisi, Gıda Mikrobiyolojisi, Gıda Bilimi

  • 0(242) 510 60 60 / 2537
  • ziba.guley@alanya.edu.tr
Arş. Gör. Işıl KAAN

Mühendislik Fakültesi

Gıda Mühendisliği Bölümü

Çalışma Alanları : Süt ve süt ürünleri, Süt mikrobiyolojisi, Gıda mikrobiyolojisi

  • 0(242) 510 60 60 / 2582
  • isil.kaan@alanya.edu.tr
Dr. Öğr. Gör. Begüm ÇELİK

Mühendislik Fakültesi

Gıda Mühendisliği Bölümü

Çalışma Alanları : Gıda ve Beslenme Bilimi, Bioaktif Bileşenler, Vasküler ve Kognitif Fonksyion

  • -
  • begum.celik@alanya.edu.tr
Dr. Öğr. Gör. Arife YILMAZ

Mühendislik Fakültesi

Gıda Mühendisliği Bölümü

Çalışma Alanları : Gıda ve Beslenme Bilimi, Biyoistatistik, Kardiyo ve Metabolik Hastalıklar

  • 0(242) 510 60 60 /2592
  • arife.yilmaz@alanya.edu.tr
Dr. Öğr. Üyesi Kübra AYAN

Mühendislik Fakültesi

Gıda Mühendisliği Bölümü

Çalışma Alanları : Bitki Bazlı protein ekstrasiyonu, Yenilikçi Gıda İşleme Teknikleri, Elektrik Alan Tabanlı Ayırma Prosesleri

  • -
  • kubra.ayan@alanya.edu.tr